*Posta është FALAS për porosi mbi 20 Euro

Për ne

Twistshake është një kompani suedeze që prodhon produkte që fokusohen në cilësi, dizajn dhe funksione të zgjuara. Procesi i projektimit bazohet në tri aspekte themelore: siguria, fleksibiliteti dhe inovacioni. Qëllimi është që ta lehtësojmë jetën e përditshme për të gjithë prindërit dhe fëmijët e tyre.

sqAlbanian