2X PËRPARËSE 4+M

14.99 7.49

SKU: N/A Categories: ,

Description

Përparëset Twistshake janë të prodhuara nga plastika e butë dhe e rehatshme dhe xhepi I thellë që kap ushqimin nëse bjen gjatë ushqimit. I bërë me material të qëndrueshëm, përparësja do të mbajë formën origjinale kështu që ushqimi të mos derdhet. Rripi i qafës është i adaptueshëm në mënyrë që të plotësojë nevojat e fëmijës suaj. Bishti ka një madhësi të ekuilibruar që e pengon atë të mbërthehet nën tavolinë.

BIB 4+M

 

Material i Butë
Bërë nga material i butë dhe shëndetshëm për lëkurën.
Qafore e Përshtatshme
Qafore e adaptueshme varësisht nevojave të fëmiut.
Xhepi Mbajtës
Xhepi i thellë mbajtës që nuk lejon ushqimin të derdhet.
Pastrohet Lehtë
Përparësja shumë lehtë të mbahet e pastër.

Additional information

Color

Black / White, Blue / Green, Grey/White, Pink / Purple

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.